Samenwerking HR en P&O

Samenwerking met de fysiotherapeut en uw P&O functionaris

​Stoelmassage is een laagdrempelige manier waarop medewerkers in contact komen met begeleiders.
De stoelmasseur heeft direct contact met de medewerker waardoor deze een registrerende functie krijgt. Hierbij moet u denken aan lichamelijke klachten die in een vroeg stadium worden herkend, maar ook psychische dan wel problemen op het organisatorische vlak. Mede hierdoor is het vroeg signaleren van klachten mogelijk.

Stoelmassages op het werk

Verlengstuk van uw verzuimmanagement

De medewerker kan worden doorverwezen naar hulpverleners in de (para)medische sector. Eventueel kunnen afspraken gemaakt worden met HR of de arbeids- dan wel bedrijfsfysiotherapeut. Uiteraard wordt discreet gehandeld. Aan de cliënt wordt altijd toestemming gevraagd.

De stoelmasseur geeft het gevoel dat het bedrijf iets doet voor de medewerker. Even op deskundige wijze gemasseerd worden. Hierdoor kan de medewerker weer ontspannen aan het werk. De stoelmassage is zo een verlengstuk van uw verzuimmanagement. Benut hem/haar goed.

Let wel! Een zieke medewerker kost een bedrijf veel geld, gemiddeld 250 tot 400 euro per dag. (Bron CBS). Met een budget van 250 euro per jaar (dit bedrag is een bedrijf voor één ziektedag minimaal kwijt!) kan dezelfde medewerker elke maand gemasseerd worden!

Reacties van klanten

Mijn werk bestaat uit veel bureauwerk. Ik werk dan ook vaak en lang in dezelfde houding. Sinds enige tijd krijg ik maandelijks een stoelmassage bij ons op kantoor verzorgd door Topfit. De masseur is deskundig en voelt haarfijn aan waar de klachten zitten. Na deze 20 minuten stoelmassage voel ik me merkbaar fitter.
Groeten, Anne

Reacties van klanten

Al een paar jaar geven de prettige masseuses van Topfit tijdens kantoor uren mij een heerlijke stoelmassage.
Daar ik veel met de PC werk, maken ze mijn schouders weer lekker los.
Ik kan iedereen aanbevelen op het werk te genieten van deze doeltreffende stoelmassage. Ik blijf het in ieder geval nog lang doen.
​Gert van Voorn, P&O-adviseur

Reacties van klanten

Al een paar jaar maak ik via de gemeente Pijnacker-Nootdorp gebruik van de stoel massages van Topfit, dit tot volle tevredenheid.
Afspraken worden nooit afgezegd, de massages zijn heerlijk en de masseurs erg vriendelijk!
Kortom prima stoelmassages, een aanrader!
Marleen van der Meide.

Wij staan achter je

Gerjan

Gerjan

Martijn

Martijn

Sylvia

Sylvia

Niclaa

Niclaa

Arianne

Arianne

Michel

Michel

Ontmoet de masseurs van Topfit Stoelmassage. Wij staan achter jouw welzijn op je werk!

Stoelmassages.info

Wij zijn onderdeel van Topfit fysiotherapie. Stoelmassages.info zijn ook aangesloten de beroepsvereniging voor stoelmasseurs.

Meer weten of een afspraak plannen?

Chat met ons

Van ma t/m vrij 09:00 - 17:30 uur
en za 09:30 - 15:30 uur.

Bel met ons

Van ma t/m vrij 09:00 - 17:30 uur
en za 09:30 - 15:30 uur.

Stuur een e-mail

Stuur een bericht en we nemen
z.s.m. contact met je op.